Oktober Kampeermaand bij Mobiledrôme-Vossenhoek!

De maand oktober staat volledig in het teken van kampeerplezier bij Mobiledrôme-Vossenhoek! Dit is dé kans om te profiteren van unieke kortingen, speciale acties en aantrekkelijke aanbiedingen op campers, caravans en voortenten. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe camper, een jong gebruikte ex-verhuur caravan, of al plannen wilt maken voor uw kampeervakantie in 2025, in onze sfeervolle showroom in Oud-Gastel vindt u alles wat u zoekt. En speciaal voor deze actieperiode zijn wij extra geopend op zondag 20 oktober!

Wat mag u verwachten tijdens de Oktober Kampeermaand?

Bij Mobiledrôme-Vossenhoek staan in oktober unieke showroomdeals en speciale acties op campers, caravans en voortenten centraal. We hebben voor ieder wat wils, dus mis deze kans niet!

– Showroom Opruiming 2024 Modellen: Super Sale!

Geniet van spectaculaire kortingen tot wel € 20.000 op de laatste 2024 modellen! Dit is uw kans om een nieuwe camper of caravan aan te schaffen tegen een absolute topprijs. Wees er snel bij, want deze actie geldt zolang de voorraad strekt en op = op! Bekijk de huidige voorraad.

– Bürstner Days Acties: Bespaar tot € 6.000

Speciaal voor liefhebbers van Bürstner campers bieden wij tijdens deze maand € 6.000 korting op geselecteerde voorraadmodellen. Ideaal voor kampeerders die comfort en kwaliteit zoeken tegen een scherpe prijs. Ontdek de prachtige Bürstner-modellen in onze showroom en kies voor topkwaliteit!

– Knaus Champions Deals: Korting op Populaire Modellen

Ook op de populaire merken Knaus, Tabbert en Weinsberg hebben we uitzonderlijke kortingen tot wel € 6.000 op de nieuwe 2024 camper- en caravanmodellen uit voorraad. Kies voor innovatie, stijl en betrouwbaarheid, én bespaar tegelijkertijd!

– Opruiming Showmodellen Voortenten: Tot € 1.500 Korting!

Profiteer van onze opruiming van showmodellen voortenten van topmerken zoals Isabella, Ventura en Doréma. Verkrijgbaar in diverse maten en met aantrekkelijke kortingen die kunnen oplopen tot wel € 1.500! De ideale kans om uw kampeeruitrusting compleet te maken met een hoogwaardige voortent tegen een scherpe prijs.

– Jong Gebruikte Ex-verhuur Campers en Caravans: Aantrekkelijke Prijzen

Bent u op zoek naar een kwalitatieve, jong gebruikte camper of caravan? Onze eerste ex-verhuurmodellen zijn nu beschikbaar! Deze voertuigen zijn goed onderhouden, relatief nieuw en beschikbaar tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Perfect voor kampeerders die kwaliteit en betaalbaarheid zoeken!

– Boekingen voor Huurcampers en Huurcaravans voor 2025

Bent u al bezig met de plannen voor uw vakantie in 2025? Wacht niet te lang en boek alvast uw favoriete caravan- of camperindeling. Zo weet u zeker dat u in het nieuwe seizoen zorgeloos kunt genieten van uw welverdiende vakantie. De voorpret kan immers niet vroeg genoeg beginnen! Bekijk alle informatie over het huren van een camper.

Onze openingstijden in oktober:

  • Dinsdag t/m vrijdag: 09.00 – 17.30 uur
  • Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
  • Koopzondag 20 oktober: 11.00 – 17.00 uur

Waarom kiezen voor Mobiledrôme-Vossenhoek?

Onze showroom in Oud-Gastel staat bekend om de gastvrije sfeer en het uitgebreide aanbod van de nieuwste camper- en caravanmodellen. Tijdens de Oktober Kampeermaand nemen onze ervaren verkoopadviseurs graag de tijd om u persoonlijk te adviseren. Of u nu een doorgewinterde kampeerder bent of net begint, wij helpen u graag met het vinden van het ideale model dat perfect aansluit op uw wensen en budget. Maak gebruik van ons uitgebreide assortiment, deskundig advies en scherpe deals!

Persoonlijk advies op maat

Heeft u specifieke vragen over een van onze acties of wilt u meer weten over een bepaald model? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Onze verkoopadviseurs staan klaar om u te begeleiden bij de keuze voor uw nieuwe of jong gebruikte camper of caravan.
Bel ons op 088 – 303 81 00, stuur een e-mail naar info@mobiledrome.nl, of kom langs in onze showroom aan de Argon 33, Oud-Gastel. Wij ontvangen u graag met een kop koffie en helpen u uw droomvakantie werkelijkheid te maken!

Maak van uw droomvakantie een realiteit tijdens de Oktober Kampeermaand bij Mobiledrôme-Vossenhoek!